Tippa på dina favoritmatcher

Odds 25 september 2014 | 0 Comments

Inom sportens värld finns det en mängd med olika spel som man kan välja om man vill spela på en specifik match eller ett mästerskap. Spelet EttkryssTvå är ett av de nyare på marknaden och lanserades av bettingbolaget Betsson under förra året. Upplägget känns igen från andra kända spel, men jämt emot dessa har man fokuserat mer på spelskickligheten hos dig som tippar, samt att man betalar större delar av pengarna tillbaka till spelarna. Här gäller det att gissa vilket lag som kommer att vinna 13 utvalda matcher som spelas under en och samma dag.

Jämt emot andra liknande spel så är du när du spelar EttKryssTvå alltid garanterad en vinst om du får minst tio rätt. Dessutom kan du redan när du lämnar in din rad se hur stor summa du har chans att vinna. Detta kan man göra eftersom spelets utdelning inte påverkas av hur andra har spelat, vilket kan göra att du annars kan bli helt utan vinst om det är väldigt många som gissat precis som du.

Utöver olika spel så kan det även vara bra att hålla koll på hur oddsen för spelet man väljer fungerar. Vissa spel körs nämligen med fasta odds, medan andra istället har rörliga. Med fasta odds menar man att oddset för de olika utfallen är detsamma under hela spelperioden, medans dessa kan ändras om man kör med rörliga odds. Om du till exempel ska spela live odds mitt under en match så brukar det vara rörliga odds som gäller och det är då det odds som gällde när du la ditt spel som även gäller för din eventuella vinst.

Leave a Reply