Odds i vardagen

Odds 29 augusti 2011 | 0 Comments

Odds är någonting som de flesta förknippar med spel och att satsa pengar inom olika sporter. Vad man inte tänker på är att man även kan hitta odds i vardagen. Vissa av dessa kan man till och med satsa pengar på på riktiga bettingsidor!

En av de senaste nyheterna denna månad är att Kronprinsessan Victoria är gravid. Detta är ett odds som många tidigare har satsat pengar på och då gissat när hon ska bli gravid. När hon nu är det kan man istället satsa sina pengar på vilken dag barnet ska födas, vilket kön det kommer ha och vad det kommer att heta.
Ett annat populärt odds som faktiskt går att spela på är vilken svensk stad som kommer att få årets första snöfall. Jag vet inte hur många det är som brukar satsa sina pengar på just detta men det är ändå ett roligt odds som alla kan vara med och gissa på.

Odds som finns i verkligheten men som inte går att satsa pengar på är kring olika frågor som hur stora är oddsen att jorden går under 2012, att jag träffar min livs kärlek eller att jag under mitt liv tar OS-guld i någon sport. Om dessa saker händer kan man aldrig veta men man kan alltid gissa.

Leave a Reply