Håll koll på NHL-säsongen

Hockey 27 oktober 2016 | 0 Comments

NHL är en hockeyliga som inte bara intresserar människor borta i Amerika där den spelas, utan även i andra delar utav världen. Detta har till viss del att göra med de många stora stjärnor som spelar i ligan som anses vara den absolut bästa i världen. Idag kan vi här i Sverige följa matcherna i NHL på flera olika vis. Har du till exempel Viasats kanalpaket kan du se alla matcher live om du orkar sitta uppe, eftersom de spelas under nattetid för oss. För den som istället kan vänta till morgonen efter så rapporterar de flesta sportsändningarna om hur det gått för de lag som är allra störst i ligan, samt de där det finns svenska spelare inblandade.

Om inte detta räcker finns det mängder utav statistik och mer att läsa på nätet. På ligans officiella hemsida kan du hitta statistik för det mesta, men om du nöjer dig med resultat i matcherna och de aktuella tabellerna kan vi rekommendera den svenska sidan Nhl.nu. Här hittar du allt aktuellt i ett något minimerat format, men alldeles lagom för den som vill hålla sig ajour.

Något annat som är populärt är att spela på matcherna som spelas. Oftast är det väldigt många som gör det, vilket kanske gör att utdelningen i slutändan inte blir så jättestor. Men trots detta kan det vara kul att pröva sina gissningar, speciellt på en sport där allting går väldigt fort och allt kan vända på mara några ögonblick.

Leave a Reply