Färdigtippat på OS

tippa 8 mars 2014 | 0 Comments

OS i Sotji har nyligen avslutats och Sverige gjorde en kanoninsats med bland annat guld i skidstafetten både på dam- och herrsidan. Under OS så är det precis som vid många andra idrottsevenemang många som följer matcherna hemifrån och hejar fram sitt lag. Något som vissa väljer att kombinera detta med är att spela på de olika matcher och tävlingar som sker. Oddsen inför ett mästerskap som detta är många och det finns då något att spela på för alla.

Inför OS kunde man till exempel spela på hur många medaljer man trodde att Sverige skulle få, samt vem man trodde skulle vinna medaljligan. Inför specifika tävlingar kunde man sedan spela på vem man trodde skulle vinna, samt vilka som skulle placeras på prispallen i övrigt. Hur man lyckas gissa rätt i olika oddsspel finns det en mängd bra tips för. För att öka sina chanser till vinst i spel som dessa så kan det vara en fördel att hålla koll på vad som händer kring de olika alternativ som finns att spela på. Kanske blir någon spelare skadad vilket gör att vinstchanserna minskar för ett visst land, eller så är väderförutsättningarna till fördel för en viss deltagare.

Att lägga sina odds går enklast att göra via nätet eller via någon spel-app i mobilen. Här brukar man även kunna komma i kontakt med ett flertal andra spel och ett populärt sådant är poker av olika slag. Här kan du med både tur och skicklighet lyckas ta dig hela vägen till vinst. Idag finns det en mängd duktiga spelare som tävlar i poker och har gjort en karriär på detta. Ännu är inte poker en OS-gren men i framtiden så får vi se vad som händer!

En annan turnering som brukar locka många sportfantaster till spel är hockey Vm som går av stapeln i maj månad. Hår får vi se om det svenska landslaget lyckas försvara guldet från förra året eller ej.

Leave a Reply