Betting på fotboll

Fotboll,Gambling 20 januari 2013 | 0 Comments

Denna månad kan du betta på en stor fotbollsmatch – nämligen Argentina mot Sverige. Sportsbetting kan inte bli bättre. Att satsa på argentiske proffset Messi eller svenska Zlatan, vem som kommer göra mest mål och krossa motståndet. Jättarna mötts på Friends Arena – Sveriges nya Nationalarena – den 6 februari. Planerar du att spela på den matchen kan det vara bra att läsa på om de olika lagen. Till exempel hur bra det gått för Argentina i olika sammanhang, gå ner på spelarnivå och kolla hur många ligor spelarna vunnit. Det finns mycket man kan kolla upp för att försäkra sig om att man spelar på rätt lag.

När det är landskamper så vill man oftast satsa på sitt egna land. Däremot måste man lära sig att vara objektiv och satsa på det laget med godast chanser om man ska lyckas ta hem någon vinst. Vi kan heja på Sverige men satsa på Argentina till exempel. Förhoppningsvis visar Zlatan vart skåpet ska stå även denna match och skickar hem Messi med tårar i ögonen.

Har man inte så stor koll på fotboll så är det inget hinder för att vara med och spela på matchen. Med lite tur så kan man vinna iallafall. Ett exempel på någon som gjorde det var ett äldre par som härom veckan fick alla rätt på Måltipset med en tipsrad som var skapad utifrån familjens födelsedatum och utan någon slags statistisk tanke.

Leave a Reply