Appar hit och dit

Övrigt 15 november 2012 | 0 Comments

Ända sedan dagens mobiltelefoner kom ut på marknaden så kommer det hela tiden nya flugor inom app-världen. Dagligen laddas det ner tusentals appar från Google Store och AppStore och utbudet är otroligt brett. Du kan genom att söka dig runt hitta de mest onödiga – men roliga – apparna någonsin. Vad sägs om en app med roliga ljud, en app som upprepar det du spelar in fast med en rolig röst eller varför inte alla olika foto-appar där du kan göra allt från att byta ansikte på folk till att göra dem skalliga.

Under åren så har det varit otroligt många appar som verkligen slagit igen, och det stort. Vem har inte någon gång laddat ner eller provat Wordfeud, Logo Quiz, Rumble eller Fat Booth? En av de allra framgångsrikaste apparna måste nog ändå vara Angry Birds. De var ute på marknaden väldigt tidigt och slog igenom stort och levererar fortfarande nya uppdateringar med nya banor till sina fans. Visste du till exempel att Angry Birds är ett spel skapat av ett finskt företag?

Sedan finns det ju även appar som på olika sätt kan underlätta för dig i din vardag. Till exempel finns det appar som visar vädret, räknar hur många steg du har gått eller uppdaterar dig med nyheter inom ett visst ämne. I sportens värld finns det specifika appar för de flesta ligorna, där all viktig information finns samlad. Om det finns någon sådan för Damallsvenskan vet jag ej, men skulle det göra detta så skulle jag garanterat ha den i min telefon.

Leave a Reply